Portofoliu.

Flight Festival

Flight Festival este unul dintre cele mai importante evenimente de entertainment din Timișoara și din vestul României.

Procad

Proiect de grafică și print materiale promoționale pentru Procad (una dintre cele mai vechi firme de topografie și cadastru din Timișoara).

Habitation

Cu o echipă experimentată și proprietăți imobiliare exclusive în portofoliu, Habitation avea nevoie de un website și o identitate vizuală pe măsura viziunii.

RMN Imagisticas

Website de prezentare în domeniul medical și campanii de promovare online realizate de SAINO pentru RMN Imagisticas, cel mai nou centru RMN din Timișoara.

Alin Cojocariu – Bespoke Tailoring

Un proiect care îmbină elemente clasice cu cele moderne: website de prezentare și print-uri premium.

Eternal Nature

Eternal Nature este un brand care vinde produse cosmetice organice, realizate doar din ingrediente 100% naturale.

Auto1Haus

Auto1Haus este un start-up local care propune îmbunătățirea experienței de cumpărare a unei mașini second-hand din trei perspective: timp, bani, siguranță.

Stațiunea Buziaș

Stațiunea Buziaș este o destinație importantă pe harta turismului balnear din România, cu o istorie de peste 200 de ani. Website-ul realizat de SAINO a fost structurat pentru o navigare cât mai facilă pentru toate categoriile de utilizatori: turiști, agenții de turism sau investitori. Din punct de…

Centrul Camelot

Întotdeauna ne face plăcere să lucrăm la proiecte de promovare pentru clienți din domeniul educației. Website-ul de prezentare al Centrului Educațional Camelot din Timișoara a fost construit pentru a comunica într-un mod plăcut și ușor de înțeles informațiile de care părinții au nevoie.……

MAS WoodShop

MAS WoodShop îmbină simțul artistic și pasiunea pentru mobilierul din lemn masiv realizat la comandă. Colaborarea noastră a început odată cu realizarea website-ului de prezentare: un proiect bilingv, realizat în limba română și în limba engleză. Odată cu extinderea colaborării, echipa SAINO se…

Pamiria

O afacere dulce și un proiect pe măsură. Pentru Pamiria am realizat un pachet complet de branding (logo, cărți de vizită, vouchere de reducere), un website de prezentare și fotografii de produs pentru rețelele de socializare.